UE
Unia Europejska
nieslyszacy WCAG 2.0

Tematy

Niewielu potrafi oprzeć się słodkościom, chociaż niektóre staropolskie przysmaki mogą nas zaskoczyć. Jak przyrządzić tytułowy tatarak w cukrze, pasztet z migdałów i marcepan z piany cukrowej – tego i wiele więcej dowie się Czytelnik z książki o staropolskich słodyczach.


To pierwsze tego typu rozwiązanie, które całkowicie zrewolucjonizuje identyfikację dzieł sztuki pochodzących z grabieży wojennych. Dzięki aplikacji możliwa będzie automatyczna identyfikacja obiektu jedynie na podstawie fotografii wykonanej za pomocą telefonu komórkowego.

Dawne zdjęcia wilanowskiej rezydencji

album zdjęć

Pałac od strony wjazdu, 1967 r., fot. B. Seredyńska. Skan z negatywu cz-b

Pałac od strony wjazdu, fot. B. Seredyńska.jpg

Galeria Archiwum Fotograficznego
Muzeum Pałacu w Wilanowie